duminică, 9 octombrie 2011

Nunta in stil retro

Inspirandu-ne din moda si tendintele din vremurile de demult gasim unele dintre cele mai unice idei de nuna. Vreti o nunta unica? O nunta in legatura stransa cu emblemele tineretii parintilor nostri?

decoratiuni nunta flori


Ei bine organizarea unei nunti in  stil retro
poate fi pe cat de distractiva pe atat de reusita! Invitatii vor aprecia originalitatea si combinatiile curajoase dintre elementele retro si cele contemporane.

Inainte de toate, daca v-ati hotarat asupra unei nunti in stil retro, invitatiile sunt primele amanunte la care trebuie sa va ganditi. Oferta pe piata invitatiile de nunta este mai mult decat generoasa, asa ca nu va sfiiti sa cereti ce va doriti! Furnizorii vor negocia pana si fontul de la ultima litera a invitatiei!
Iata cateva idei pentru invitatii in stil retro:

invitatii nunta



Continuam cu "sapaturile" si ajungem la frumoasa rochie de mireasa retro, impodobita cu perle si dantele din cele mai alese. 

rochie de mireasa retro

O accesorizam cu o palarie eleganta, un  sal seducator si o coafura cocheta.

Si cum nunta trebuie sa fie un tot unitar, mirele va fi si el in ton cu mireasa, purtand nemuritorul frac!
costum mire nunta

Povestea continua in drum spre restaurant si in amenajarea restaurantului. 
Si acum va adresez o intrebare: ce credeti ca e mai potrivit pentru o transportul mirilor la o nunta retro: o masina de epoca sau o trasura?

masina de epoca pentru nunta


Decizia va apartine in totalitate! In prezent gasim ambele variante , atat trasura cat si masina de epoca la firme ce le inchiriaza cu ora.

decoratiuni nunta retroCe mai pot adauga e ca pentru o nunta retro un restaurant impozant ar merge perfect! Daca totusi nu l-ati gasit sau nu doriti un restaurant si va doriti ca petrecea de nunta sa se desfasoare intr-o gradina de vara, nu va faceti griji! Decoratiunile si aranjamentele florale vor completa decorul. 
Asadar, folosit-va imaginatia si puneti accent pe impactul pe care il pot avea culorile. Jucati-va cu nuantele pastelate, cu matasea si dantela.

decoratiuni nunta retro


aranjament si decoratiune nunta retro


Aranjamentele florale cu accente tari vor improspata stilul retro si vor parfuma restaurantul; rezultatul? armonieveselie si puritate !

aranjament nunta retro

Sa aveti o nunta retro superba!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu