miercuri, 14 septembrie 2016

Tendintele pentru rochiile de mireasa 2017



Selectia de rochii disponibile la Vera Sposa pentru miresele anului 2017 reprezinta expresia celor mai rafinate detalii cuprinse in povestea nuntii imaginate de fiecare dintre noi. 

Aire Barcelona si Luna Novias, colectii disponibile in premiera in showroom-ul Vera Sposa, Demetrios, St. Patrick, La Sposa si White One, toate au in comun creatii spectaculoase care captiveaza atat miresele traditionale cat si pe cele moderne, cu acel simt atemporal al modei, cu tesaturi luxuriante, dantela si aplicatii pretioase.

Vera Sposa 2017


 De la simplitatea rafinata la designul de avangarda, vei regasi rochii care pun in evidenta linia corpului dar si rochii fastuoase de bal, cu aplicatii elaborate de dantela si broderii manuale. Ceea ce frapeaza sunt elementele spectaculoase aplicate pe voal aproape invizibil care imbraca spatele mireselor.

BEACH WEDDING DRESS
Rochia de mireasa cu design minimalist, usoara, confortabila dar extrem de eleganta joaca un rol primordial in cadrul romantic si nonconformist al nuntii pe plaja. Tulul, matasea vaporoasa, dantela fina si cele mai subtile aplicatii confera o alura sofisticata mireselor descrise de Aire Barcelona si Luna Novias pentru anul 2017.

Vera Sposa 2017

Vera Sposa 2017

Vera Sposa 2017


ROSÉ-URI DELICATE
Pastelurile apar recurent in colectiile de rochii de mireasa iar pentru anul viitor, designerii au fost inspirati de suprematia acordata de Pantone rosé-urilor. Nuante suave fructate duc mireasa anului 2017 intr-o zona a rafinamentului desavarsit. Regasim aceasta tendinta in creatiile La Sposa si Demetrios, la acesta din urma accentele pudrate ne duc cu gandul catre misterul deserturilor.

Vera Sposa 2017

Vera Sposa 2017

Vera Sposa 2017




TRANSPARENTE
Designerii caselor Aire Barcelona si La Sposa s-au jucat in mod creativ cu transparentele anul acesta, de la decupaje discrete, pana la topuri si chiar rochii intregi pe care dantela si aplicatiile parca plutesc. Accentul cade pe zona manecilor si a spatelui-bijuterie. Aplicatiile pretioase de dantela, perle sau cristale scriu povestea senzualitatii pe care mireasa anului 2017 vrea sa o transmita.


Vera Sposa 2017


DECOLTEUL IN V
Rochia de mireasa cu decolteu in V este alegerea celor care doresc sa puna accent pe partea superioara a corpului si sa creeze un efect de alungire a siluetei. Un V adanc, impodobit cu dantela sau aplicatii florale ofera un look ultra feminin iar pe acest efect au mizat Demetrios si Luna Novias atat pentru rochiile cu corset, cat si pentru cele sirena.

Vera Sposa 2017


UMERI LA VEDERE
Rochia fara bretele concureaza inca de sezonul trecut cu modelele “pe umeri” iar anul acesta se pare ca cele care decid nu sunt trendurile, ci miresele insele. La unison, designerii au pus accent pe umeri, fie propunand rochii cu corsete atent accesorizate, fie abordand un stil mai romantic cu rochii fluide care urmeaza linia corpului.

Vera Sposa 2017

rochie de mireasa



PENE FLUIDE
Detaliile cu pene delicate de strut transforma orice silueta intr-una cu ceritoare. Asigura-ti o aparitie glam cu o fusta acoperita integral cu pene. Vei da senzatia ca plutesti pe ringul de dans.



FUNDE
Fundele au cucerit podiumurile, iar acest detaliu de o feminitate aparte se regaseste si in colectiile Vera Sposa. Asigura-ti o iesire dramatica cu o funda supradimensionata aplicata pe trena sau adauga un plus de structura tinutei, accentuandu-ti talia.

Rochie de mireasa



Colectia Aire Barcelona se lanseaza la Vera Sposa cu o oferta speciala: primele 30 de rochii comandate, beneficiaza de 10%reducere! Detalii despre intreaga selectie de rochii Vera Sposa sunt disponibile pe www.vera-sposa.ro

2 comentarii: