marți, 5 aprilie 2016

Photo Booth is for you!
Te intrebi probabil de ce e pentru tine?! Este un cadou perfect pentru tine si invitatii tai! Cum sa nu ti-l doresti?! Aceasta ar fi intrebarea!

"Noi nu oferim doar un serviciu de ”poze la minut” -  noi oferim momente! - spun Catalin si Corina, oamenii din spatele cabinei foto -  Cutia cu poze -

 Marturiile de pe pagina lor de facebook  sustin afirmatia de mai sus.

Si totusi cine sunt ei?

 - suntem 2 tineri care au început acest business, adiacent joburilor pe care le aveam initial, din dorinta de a
iesi din zona de comfort si de a avea propriul nostru business.

Ideea voastra este una proaspata si bine-primita de toata lumea!  Cum ati aflat de proiectele photo booth?

Totul a început cu o simpla discutie cu un prieten, despre cum putem avea un business, si cum puteam automatiza oferi cat mai multe poze, la cat mai multi oameni.

Din cautarile pe internet am descoperit proiectele ”photo booth”!

vreaucabinafoto

Am calculat ce aveam nevoie pentru acest lucru si am început sa achizitionam lucrurile necesare demararii business-ului.
Aveam un job si mi-am mai gasit unul pentru aputea cumpara echipamentele necesare. Dupa un timp am reusit sa avem prima cabina foto. (nu va puteti imagina fericirea cand am vazut ca schitele au devenit realitate).


Sunteti doi tineri ambitiosi si va admir! Puneti multa pasiune in ceea ce faceti si sunt sigura ca toti clientii cu care ati colaborat au fost incantati. Ne puteti da mai multe detalii despre serviciile oferite?

cabina foto


Da, într-adevar, daca nu era ambitie inca de la inceput nu am fi ajuns aici. Am intalnit multe obstacole si de fiecare data am considerat ca totul este o provocare.

În momentul de fata detinem 3 cabine foto si planuim sa mai construim!


Photo booth
Decoratiuni fotodecor.ro
Insa nu ne-am oprit!

Oferim, pe lânga clasicul serviciu de închiriere cabine foto si decoruri foto (www.fotodecor.ro), decoruri construite si gândite în totalitate de noi!


Am fost printre primii care au dezvoltat serviciul de guestbook - unde clientii nostri pot avea un frumos album la sfârsitul evenimentului.

Am observat ca, uneori, mirii nu apucau sa isi faca prea multe poze - pentru ca aveau foarte multe de planificat si de facut. Datorita acestui lucru am implementat serviciul de guestbook - un album foto ce se creeaza in timpul evenimentului cu pozele facute de catre invitati. Acestia primesc poza in 2 exemplare, unul pentru ei, iar unul va fi lipit in acest guestbook care va ramane clientilor nostri - uneori mirii sau, uneori, copilul care este botezat. Peste cativa ani, acesta va fi rasfoit cu drag si va citi mesajele lasate de toate persoanele care i-au fost alaturi inca de la inceputul vietii.


Serviciile de baza pe care noi le oferim sunt de închiriere cabine foto pentru evenimente. Însa, pe langa acestea mai adaugam magneti de frigider (acestia se fac în cateva secunde, iar invitatii clientilor nostri pot pleca în maxim 20 de secunde cu un magnet de frigider - de la noi), fundaluri foto colorate sau panouri foto elegante. Si sa nu uitam de multitudinea de accesorii haioase pe care o detinem: masti, ochelari giganti si amuzanti, peruci si palarii haioase!

Noi nu oferim doar un serviciu de ”poze la minut” -  noi oferim momente! Oricât de siropos ar suna acest lucru - asa este!

Momentul în care, la o nunta, te pozezi cu bunica ta cu palarie de cowboy este unic, iar noi stim asta (si avem si poze care sa o dovedeasca).

Ati participat doar la evenimente organizate in Bucuresti, sau reusiti sa va deplasati si in alte orase?

Ne deplasam în toate orasele pe o raza de 300 km distanta fata de Bucuresti. Pâna acum am fost si în Pitesti, Ploiesti, Sinaia, Galati, Buzau, Slobozia.

Foarte dragut! Mi-ar fi placut sa fi auzit de serviciile oferite de voi inainte de nunta mea! Cred ca ar fi fost foarte distractiv! Totusi, ce va recomanda?

Ne recomanda faptul ca suntem promti si mereu interesati sa primim feedback pozitiv din partea clientilor nostri!
Noi oferim pachete atractive care ne diferentiaza de competitorii actuali (oferim guestbook-uri, photo cornere si panouri foto la cabine foto).

Ne puteti impartasi o parte din planurile voastre de viitor?

In primul rand ne dorim ca in viitorul apropiat sa ne rebranduim. Initial, nu a existat un buget pentru branding, iar totul a fost facut în totalitate de noi. In al doilea rand, ne dorim sa crestem numarul de cabine foto.
Pe termen lung ne gândim, de asemenea, sa transformam acest business într-o franciza. Sunt multe orase din provincie unde acest serviciu ar prinde bine si ar putea fi un mic business care ar putea fi pornit de catre niste tineri ambitiosi, ca si noi. :)

Dragilor, va doresc mult succes si va multumesc pentru toate informatiile oferite!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu