sâmbătă, 20 august 2011

Cu ce incepem?- partea II

Oh da, Nasii!
Azi vom continua lista "to do" a nuntii noastre, si ne dam seama ca o nunta fara nasi, nu prea e posibila. Si cum in mod obisnuit ne dorim sa avem parte de nasi adevarati, care sa ne fie alaturi in momentele importante din viata noastra, este de inteles de ce atunci cand ne vom gandi la alegerea lor nu vom avea foarte multe variante.
Cu siguranta ne dorim nasi de varsta apropiata cu a noastra, eventual prieteni deja casatoriti, cu care sa petrecem o zi si-o noapte de neuitat, si multe alte zile si seri in care sa ne fim alaturi.
Noi, dupa cum spuneam, asta ne dorim: sa avem parte de nasi in adevaratul sens al cuvantului. Spiritual sa ne indrume, si mereu sa ne fie aproape.

- Cununia civila
Daca avem nasi, putem sa ne gandim cand anume dorim sa facem cununia civila. Este foarte important sa stim din timp, pentru ca la starea civila trebuie sa ne facem programare cu o anumita perioada inainte de ziua stabilita. Aici depinde de orasul in care avem domiciliul si de regulile locului. Va sfatuiesc sa va interesati din timp! Mai mult, trebuie sa va ganditi bine daca va doriti cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi, sau in zile diferite.Ramane la alegerea voastra :)

Domnisoara si cavaleri de onoare...
-Sa nu uitam dragele mele de domnisoara sau domnisoarele de onoare. Prietene, verisoare, surori? Fiecare dupa cum isi doreste, important e sa ne fie aproape si sa ne ajute in momentele cheie ale evenimentului. In ceea ce ii priveste pe cavaleri, mirii nostri sigur deja stiu cine, cand , cum. Si daca nu stiu ei, noi sigur ii putem ajuta. Doar avem muuulte idei, nu?

Muzica!
- daca am ajuns pana aici, nu ne ramane decat sa ne ocupam de organizarea petrecerii. Stim cu totii cu o nunta adevarata are muzica adevarata. Fie ca optam pentru formatie, lautari, Dj, cantareti de muzica usoara sau populara, este necesar sa calculam suma ce urmeaza sa o platim din bugetul nostru. Asadar, in functie de ce tema a nuntii am ales, vom sti ce muzica vrem.

Urmatorii pasi sunt de asemenea foarte importanti. Urmeaza sa ne hotaram ce vom purta. Mirii sunt cei mai importanti si pe ei sunt toti ochii, asa ca, sa fim frumoase doamnelor!
Despre acest subiect putem discuta ore, zile in sir...Ne dorim atat de multe! Tocmai de aceea vor urma o serie de articole legate de alegerea rochiei de mireasa, a pantofilor, a coafurii...bijuterii, voaluri, palarii... si multe altele.
Nu ii vom uita nici pe iubitii nostri miri, pe care bineinteles ca ni-i dorim sa arate ca in basme.

Voi reveni cu partea III, in care voi continua lista "to do" a organizarii nuntii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu