joi, 21 iulie 2016

O poveste frumoasa



Orice poveste are un inceput as zice eu strategic. Ai nevoie de un plan pentru ca evenimentul tau sa fie de senzatie! Te vei gandi la data, buget, numar de invitati, locatie, formatie/dj, meniuri etc.

Un lucru foarte important pentru miresele noastre este si alegerea unei teme pe care sa o abordeze in cadrul nuntii, pentru ca toate miresele stiu ca o nunta de neuitat are nevoie de originalitate, cele mai bune servicii si distractie!


Am selectat pentru voi cateva idei pentru tema nuntii:


  1. Gradina de vara 
    •  o nunta de zi, organizata in gradina unui castel sau restaurant, la munte, la mare; anotimpul perfect - vara; elemente de avut in vedere:
    •  flori naturale, rochia de mireasa vaporoasa, scaune albe, mese aerisite si decorori minimaliste
  2. Calatorii 
    •  o tema mai putin obisnuita, dar care iti poate oferi o multitudine de idei vesele si originale: organizarea meselor pe un traseu, pe continente sau chiar pe orasele de care sunteti indragostiti!
    • marturii originale: poze cu voi din diverse locuri pe care le-ati vizitat, magneti sau breloguri cumparate din diverse tari personalizate cu poza voastra;
    • aranjamentele pentru mese ar putea fi pe diferite subiecte: masa cu turnul Eiffel, masa despre Venetia, masa despre Las Vegas, New York sau Londra
  3.  Rustic 
    • Locatie: curtea unei pensiuni sau a unui restaurant cu tradiție,
    • costume populare, flori de camp, formatie sau un cantaret de muzica populara, marturii hand-made : dulceturi, palinca, diverse parjiturele.
    • Cai albi, căruțe dichisite pentru miri si mirese
  4. Origami
    • aranjamente si marturii origami, candy-bar cu elemente origami, buchetul miresei realizat prin tehnica origami
Temele centrate pe o culoare sunt la fel de interesante: albul este elegant, rosul transmite pasiune, galbenul, verdele si portocaliul sunt culori vesele si merg perfect cu nuntile in aer liber!

Si pentru ca de mult timp o admir pe Linda datorita mainilor ei dibace, va zic sigur ca orice tema ati alege, Linda va reusi sa va completeze povestea nuntii intr-un mod original!



Pahare nunta miri si nasi made by Linda
Pahare-nunta-miri-nasi-flori-aurii-argintii-ARTelier

Răspunde prompt la provocări și va demonstra în orice situație ca talentul este de partea ei.

Pahare nunta made by Linda
Pahare-nunta-miri-mireasa-mov-aplicatii-trandafiri-satin-ARTelier

"Clientii vin in general cu o idee: cam cum arata rochia, decorurile, culorile predominante etc. Dar sunt si clienti care stiu cam ce vor: fluturi roz quartz -  un exemplu". - imi povesteste Linda.


ARTelierul de pictură este pentru Linda ca un copil. Al doilea copil! Pentru ca locul fruntaș îl ocupă mogaldeata ei blondina și frumusica foc! 


secrete de nunta
Cuib-de-ingeri-Magnolie




Așadar tot ce iese din ARTelier, este realizat cu drag și implicare. Linda pictează pe sticlă, pânză și lemn. Pe pagina ei veți găsi nenumărate modele de pahare pentru nunti, marturii sau diverse textile dichisite.


Pahare nunta made by Linda
Pahare miri nunta traditional model nou - ARTelier



Pahare nunta made by Linda
Pahare nunta cadou dantela semitransparenta liliac - ARTelier



Pahare nunta made by Linda
Pahare nunta miri hortensii albe - ARTelier



Pahare nunta made by Linda
Pahare nunta nasi orhidee cyclam beije - ARTelier



tree of life
Tree-of-life pictura burtica - ARTelier-Liynda




O puteti gasi pe Linda pe http://www.artelier.design/ sau pe pagina ei de Facebook . Sunt sigura ca veti aprecia originalitatea de care a dat dovada pana acum! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu