marți, 14 iunie 2016

CE TREBUIE SĂ EVITĂM ÎN ONLINE ATUNCI CÂND ESTE VORBA DE MARIAJUL NOSTRU
Despre beneficiile și dezavanjatele comunicării online s-au scris și s-au spus multe. Cert este că multe lucruri frumoase se întâmplă aici, multe ne sunt și benefice odată cu evoluția online-ului. 

Rețelele de socializare s-au restrâns la câteva foarte utilizate, iar cel mai cunoscut și de referință este facebook-ul.

Și pentru a nu avea anumite mici neplăceri legate de misterul și farmecul momentului nunții, iată de ce ar trebui să vă feriți când vine vorba de facebook.

LISTA DE INVITAȚI

Faptul că postați schimbarea statutului relației nu ar trebui să aducă invitați în plus pe lista dumneavoastră deja stabilită. Odată cu publicarea marelui eveniment, anumite persoane (apropiate sau nu) s-ar putea simți invitate să ia parte la marele eveniment. 

Ședință foto
Fotografie de nunta Ciprian Lupan


Tot ce trebuie să țineți minte este că lista de invitați trebuie să cuprindă doar persoanele care vă sunt apropiate. Celor pe care nu îi puteți invita trebuie doar să le menționați că este o celebrare restrânsă, cu familia și cele mai apropiate persoane.

STATUTUL RELAȚIEI

În general, statutul relației ar putea fi ceva mai discret, faptul că facebook-ul oferă toate variantele existente pentru definirea unei relații sentimentale, nu înseamnă că acestea trebuie utilizate! De aceea, ar trebui evitată modificarea statutului : In a relationship/Într-o relație în cel de Engaged/Logodit/-ă și mai apoi Married/Căsătorit/-ă. 

Ne referim mai ales la Engaged; deoarece există cu siguranță persoane apropiate (rude, prieteni dragi) pe care încă nu le-ați anunțat de logodnă și care s-ar putea simți neglijați pentru că nu au fost anunțați personal ori telefonic. Un astfel de eveniment important este frumos de celebrat în viața reală.


COMENTARIILE RĂUTĂCIOASE

Postările legate de o nuntă pot fi pentru unii mai puțin plăcute ca pentru alții. Suntem diferiți și funcționăm diferit, iar unele comentarii pot fi răutăcioase și deranjante. 

Libertatea rețelelor de socializare se referă 
și încurajeaza strict la acest lucru, de a posta anumite momente importante și clipe la minut, tocmai pentru a comunica cu cei dragi în mod rapid. 

Organizare nunta
Fotografie de nunta Ciprian Lupan


În cazul în care cineva este deranjat de anumite postări de pe profilul dumneavoastră de facebook, cel mai elegant și diplomat este să îl contactați în mod privat pe respectivul și nu să începeți public o dezbatere în adevăratul sens al cuvântului.


CE NE OFERĂ FACEBOOK?

Indiferent care este poziția dumneavoastră față de retelele de socializare, trebuie să știți că fiecare este liber să împartășească momente, imagini și gânduri cu cei dragi. 

Organizare nunta
Fotografie de nunta


Pentru toți cei care nu doresc ca acestea să fie vizualizate de toata lumea, Facebook are diferite opțiuni de creare de grupuri cu anumite persoane, setări de confidențialitate etc. Toate acestea pentru ca fiecare dintre noi să fie mulțumit!

Organizare nunta
Fotografie de nunta Ciprian LupanArticol scris de  Fotograf de nunta Ciprian Lupan pentru blogul secretedenunta.blogspot.com

2 comentarii:

 1. Foarte bine punctat. Dar recent, tot mai multe site-uri de nunta sar in ajutorul mirilor.
  Unul din acestea, in Constanta, este site-ul nostru: https://www.alizera.ro

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut, numele meu este Theresa C. Walker, sunt din Colorado, Statele Unite ale Americii. Am fost blocat în viața mea de dragoste și căsătorie timp de mulți ani până când am întâlnit un prieten care mi-a spus despre Templul Magiei Negre, acestea oferă o soluție pentru toate problemele astrologice prin intermediul Magic Black Magic Temple Spells
  BLOC MAGIC SPELLS
  vrei să te întorci înapoi?
  ambiție politică?
  Soluție fără probleme pentru copii?
  Soluție cu probleme financiare?
  Puterile magice neagră?
  soluție la boală și boli ale corpului
  Toate tipurile de soluții problematice de astrologie?
  Soluție problemă de divorț?
  Controlează-ți iubitul în mână de vashikaran?
  Căsătoria problemă de viață problemă?
  Neagră magică neagră?
  Negre magie?
  Lost vrăji de dragoste?
  Voodoo place vrăji?
  CONTACT -Email: doctorjosephugo@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040 sau vizitați site-ul Web
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  RăspundețiȘtergere