sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Rochia de mireasa tip printesa

Rochia de mireasa printesa este poate visul oricarei pustoaice... Cate din noi s-au vazut in alte tipuri de rochii atunci cand erau de-o shioapa? Pana si in desenele animate era rochia perfecta pentru baluri! Crescand insa, parerile incep sa se schimbe, dar trebui sa admitem faptul ca acest tip de rochie ar sta bine oricarei fete.


Rochia tip printesa este potrivita multor tipuri de siluete.


 Formata din corset cu detalii luxuoase ce subtiaza vizibil talia, si fusta ampla din materiale fine fac din rochia de mireasa tip printesa un aliat impotriva soldurilor late, si coapselor proeminente.
 In functie de modelul ales, se poate atasa crinolina ce poate fi de un real ajutor! Ea va impiedica rochia sa se lipeasca de piele, si va da mai multa libertate de miscare miresei.


Chiar daca la prima vedere rochia tip printesa pare mare, incomoda si grea, nu trebuie sa fie neaparat asa! Modelul perfect este cel caruia i se poate atasa crinolina si jupon. (juponul ajuta la ascunderea cercurilor crinolinei).

          Rochii de mireasa Elegance - Ideal Mariaj 2012



Rochii de mireasa Roxy White - Ideal Mariaj 2012

ideal mariaj, printesa, rochie de mireasa,nunta

ideal mariaj, nunta, rochie de mireasa, printesa, silueta,targ



2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Hi! Imi pare bine sa te cunosc!:) Eu sunt innebunita dupa decolteul ultimului model! Dar toate sunt frumoase!Mi se pare atat de grea alegerea rochiei perfecte...

      Ștergere