marți, 24 ianuarie 2012

Miresica treci la treaba!

  Noul an a inceput cu numeroase targuri de nunti care mai de care mai interesante. Multe din miresicile anului 2012 daca nu si-au ales rochia deja, acum au inceput cautarile in ritm alert. La o "scurta plimbare" in targul de nunti constati ca fiecare stand ce reprezinta un magazin de rochii de mirese, sau o casa de moda, are cateva cliente ce probeaza, si alte cateva care stau la coada la proba.

Modele de rochii sunt o multime! Materialele sunt de mare finete, iar rochiile stau ca turnate(asta in cazul fericit cand miresica noastra e multumita de felul in care arata)!


Ce ne facem atunci cand ne plac rochiile, le punem pe noi si constatam "cu stupoare" ca soldurile noastre nu se potrivesc deloc cu modelul ales de noi?

Trecem la treaba! Punem osul la munca si numarul kilograme in minus! Da, asta facem ! :)

Sau asta fac eu, dar sunt sigura ca nu sunt singura.
Asadar, modelul de rochie ales de mine este de tip sirena: strans pe corp, dar destul de lejer cat sa ma misc comod, cu trena dar nu prea lunga sa nu ma impiedic in ea, cu decolteu, ca doar am ce arata, si eventual niste bretelute pentru a nu trage toata noaptea de rochie in sus.

Nu suna deloc complicat, pana cand am probat prima rochie... SOC! Rochita superba! Insa pe fruntea modelului scria du-te mama si urca-te pe bicicleta, scapa de 5 kg, si apoi intoarce-te! Decizie luata repede, mod de actionare la fel de rapid.

Nu ma pot amagi spunand ca gasesc eu o rochie care sa ma avantajeze, sau lasa ca in ultimele doua saptamani inainte de nunta fac greva foamei si slabesc rapid! Nu merge asa...

Dar totusi ce fac?
Bicicleta a devenit cea mai buna prietena seara :D (fara suparare dragele mele prietene), bucataria..hmm, o evit imediat cum intru pe usa de la casa, si aerisesc camera imediat cum simt miros de mancare strecurandu-se pe sub usa.

Concluzie? Sportul ma ajuta tare mult, si cum am si "ustensilele"  necesare acasa, de ce nu? Fac incalzire cu gantere, ceva alergat pe loc sa ajutam posteriorul sa stea teapan, si o ora pe bicicleta in zilele bune. In zilele mai putin bune, 30- 40 de minute de pedalat sunt suficiente, si iau si pauza de 1-3 zile pe saptamana.

De vreo 3 saptamani am inceput acest program(sport combinat cu un pic de dieta) si iata ca s-au dus 3 kg, dar cred ca in centimetri sunt mai multumita :D

Cine nu are bicicleta acasa... recomand sa isi cumpere :P. Glumesc evident! Cine nu are, gaseste solutii alternative, pentru ca slava cerului exista suficiente: aerobic, tae-bo, pilates acasa in fata tv-ului... si cred ca acestea  sunt doar cateva idei.

Si acum sa nu credeti ca sunt eu o slabuta care n-are ce face! Nope! Am 1,65 si am pornit procesul de slabire de la nici mai mult nici mai putin de 68 de kg . E bine ca am zis-o...
Cat am acum? Pai 65, merg pe 60 :P

Accept incurajari ! ;)
So, cine e cu mine? ;;)



12 comentarii:

  1. te suuustineeem:X:X: chiar daca nu sunt pe cale sa fiu miresica ( nu inca..:D ) m-ai ambitionat si pe mn sa incep un program de slabit.:)..Super postare ..felicitari!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Ne indemnam amandoua! Ce bine :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes in continuare!:) felicitari pt ambitie:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! Chiar sper sa ma tina ambitia! Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Spor la organizarea nuntii si la slabit. Frumoasa postarea! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu te sustin!
    Si eu voi fi mireasa la vara si incerc sa ma mentin si sa ma tonific, daca de slabit e mai greu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sustinere! Ai dreptate!.. de slabit e mai greu, dar sper eu nu imposibil. Deocamdata m-am mentinut, nici nu am mai slabit, dar nici nu am pus kilogramele date jos, inapoi. De maine mai schimb dieta! Ca m-am plictisit de carne la gratar... parca nu mai are deloc farmec.
      Faci exercitii pentru tonifiere?
      Eu mi-am luat si un aparat de masaj, care e foarte relaxant, si am vazut ca ma si ajuta cand imi fac masaj si cu crema anticelulitica. :)

      Ștergere
    2. Ah, felicitari pentru nunta! Vei fi miresica inaintea mea! Ce frumos :)
      Noi vom face nunta pe 22 septembrie. Ai mers la probat rochite? Apropos, am un concurs in desfasurare pe site, si poti castiga bijuterii by Despotiko. Te astept sa participi!
      http://secretedenunta.blogspot.com/2012/01/concursul-continua-pana-pe-14-februarie.html
      Tragerea la sorti va fi pe 24 februarie, la targul Ghidul Miresei de la Romexpo. Mult succes!

      Ștergere