duminică, 26 februarie 2017

Vera sposa lanseaza prima colectie de rochii de mireasa semnata de un desiger roman

In luna dedicate iubirii si , totodata, luna in care viitoarele mirese incep cautarea tinutei pentru ziua nuntii, Vera Sposa lanseaza prima colectie-capsula semnata de un designer roman.
Vera Sposa by M. Marquise captiveaza atat miresele moderne, cat si pe cele traditionale, care impartasesc pasiunea pentru moda si calitate fara compromisuri.


Fie ca este realizat din dantela fina cu perle discrete, aplicate manual, broderii florale 3D sau broderii pretioase, bustul este elementul de atractie al fiecarei rochii din noua colectie.


Talia, puternic marcata, pune in valoare silueta miresei, pe cand partea de jos a rochiei urmeaza, intr-o armonie perfecta, linia corpului. Tehicile inovatoare de realizare si materialele atent selectionate confera volum diafan sau senzualitate si eleganta.


Contrastul dintre simplitatea croiului si aplicatiile sofisticate este cel mai apreciat curent al rochiilor de mireasa in 2017, iar colectia Vera Sposa by M Marquise il completeaza cu doua elemente valoroase pentru o zi a nuntii solicitanta: rochiile sunt usoare si extrem de usor de purtat.


"Vera Sposa by M. Marquise este o colectie de suflet, in primul rand pentru ca poarta semnatura unui talentat designer roman. Cu M. Marquise am colaborat excellent pentru a multumi exigentele unui target care isi doreste eleganta, calitate, rafinament si atentie la detalii, reunite intr-o rochie delicate si usor de purtat ", Adina Basalic, General Manager Vera Sposa.


Noua colectie Vera Sposa by M. Marquise este disponibila exclusiv in showroom-ul Vera Sposa.
Adresa: Strada Sperantei nr 21; telefon: 0788 59 59 59


rochie mireasa tip sirena

rochie mireasa Angelina

rochie mireasa spate gol

rochie de mireasa tip printesa

rochie de mireasa diafana

rochie de mireasa usoara

rochie de mireasa printesa

rochie de mireasa Amber

rochie de mireasa 2017 corset

rochie de mireasa decolteu adanc

rochie de mireasa plaja

rochie de mireasa usoara

rochie de mireasa spate gol

rochie de mireasa printesa

nunta 2017

rochie de mireasa printesa

rochie de mireasa superba

rochie de mireasa eleganta

rochie de mireasa cu maneci

rochie de mireasa 2017

rochie de mireasa spate gol


Valentina DÎLVARU

Un comentariu: