sâmbătă, 28 martie 2020

Avantajele unui DJ in cadrul unui eveniment


In mod sigur si tu ai participat la mai multe evenimente fericite din viata familiei tale sau a cercului tau de prieteni. Ai observat cat de mult s-au straduit organizatorii petrecerii ca acel eveniment sa iasa foarte bine si toti invitatii sa se simta extraordinar, iar la final sa plece cu zambetul pe buze, vorbind despre "cat de tare a fost petrecerea asta". 

Ei bine, asta nu s-a intamplat de fiecare data si stiu ca imi dai dreptate acum cand citesti acest articol :) 
S-a intamplat acest lucru nu pentru ca locatia nu a avut serviciile pe care le asteptai, sau pentru ca tinuta pe care ai purtat-o nu a fost aceea pe care ai dorit-o initial, s-a intamplat acest lucru pentru ca MUZICA nu a fost chiar pe gustul tau sau a celorlalti invitati care sunt intru totul in asentimentul tau.


Indiferent daca alegi  o formatie sau un DJ care sa se ocupe de partea de entertainment a evenimentului tau, ai grija sa alegi in cunostinta de cauza!

 De muzica depinde in mare parte reusita evenimentului tau! De aceea trebuie sa alegi dupa ce ti-ai facut temele si ai studiat putin ofertele de pe piata, ai citit sau ascultat feedback-ul altor persoane. 

Muzica ar trebui sa fie o prioritate in organizarea unui eveniment, de aceea am vorbit cu Cristi Buduianu C.E.O la Best-DJ Romania si ne-a prezentat pe larg cum sta situatia cu muzica de la evenimentele private din Bucuresti si nu numai, cat conteaza experienta in acest domeniu si despre provocarile intalnite.

Sa presupunem ca si tu esti adeptul unui eveniment mai modern si mergi pe mana unui DJ cu experienta, in fata unei formatii. 

Care sunt avantajele unui DJ in cadrul unui eveniment? 
Ei bine, avantajele sunt multe, dar vreau sa aduc in discutie
doar o parte din ele, pe cele mai importante sa spunem:

Best-DJ

1.       Muzica – toata muzica buna din lume, intr-un singur loc, in versiunea ei originala, nu interpretata de un solist care poate o face indoielnic sau poate are doar o zi proasta.

2.       Mixul un DJ bun stie cum sa combine stilurile muzicale astfel incat toti invitatii prezenti la nunta, botezul, majoratul sau aniversarea ta sa se simta atrasi si invitati pe ringul de dans, pe o melodie sau un gen muzical drag lor. De asemenea, un DJ bun va reusi foarte bine sa faca si partea de M.C. (maestru de ceremonii), sa prezinte toate momentele importante ale evenimentului, sa faca anumite jocuri si concursuri cu invitatii si sa vina cu o gluma la momentul potrivit, astfel incat sa nu lase invitatii sa se plictiseasca.

3.       Costurile sa ai la evenimentul tau un Dj bun te costa in jur de 600€, fata de minim 3000€, cat te-ar duce o formatie restransa sau un band, nu foarte popular.

4.       Aparatura este un aspect foarte important! Multi entertaineri nu tin cont si nu isi adapteaza sonorizarea in funtie de numarul de persoane si locatia unde are loc evenimentul, iar rezultatul este un fiasco. Acest lucru se intampla de obicei la band-urile si formatiile de muzica populara care au o singura instalatie de sonorizare si pe aceea o folosesc si pentru o nunta de 600 de persoane, dar si pentru un botez de 50 de persoane.

Experienta este "arma secreta" pe care un DJ profesionist o are in teaca si pe care o foloseste la toate evenimentele sale, pentru a da un plus de valoare si pentru a-si pune amprenta pe acea petrecere. Daca la finalul evenimentului nu sunt 1-2 persoane care vin sa iti ceara numarul de telefon, atunci atmosfera a fost una normala, modesta si nu una SENZATIONALA, pe care invitatii (si printre ei viitori miri) sa isi doreasca sa o retraiasca in cadrul nuntii lor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu