marți, 6 februarie 2018

Primul dans al mirilor - melodii in voga

Desi aveti la dispozitie nenumarate variante, m-am gandit sa va vin in ajutor cu cateva idei pentru primul vostru dans ca sot si sotie. Am incercat sa adun in aceasta lista melodii reprezentative, in care sa va regasiti sau care sa va inspire.

Dansul mirilor este un moment magic. Va veti aduce cu drag aminte de fiecare miscare, privire, sarut din acele cateva minute.


 1. Shane Filan - This I promise you
 2. Emily Hacket - Take my hand
 3. Ed Sheeran -Perfect
 4. Smiley & Feli - Vals
 5. Christina Perri - A thousand years
 6. Beyoncé - Halo
 7. Blake Shelton - God Gave Me You
 8. Indila - Love story
 9. Clint Black - When I Said I Do
 10. Ella Henderson - Yours
 11. Ryann Darling - I choose you
Puteti alege si variantele clasice, puteti fi insa si creativi si sa mergeti pe hit-urile in voga. Important e sa simtiti ca atat melodia cat si dansul va reprezinta, si sa va simtiti magici pe ringul de dans, mana in mana, inima langa inima. 

Alegerea finala va apartine!

Un comentariu:

 1. Buna ziua, ma numesc Daniella Macleod, sunt din Phoenix, SUA. Am citit un post-comentariu on-line al unui jurnalist din Los Angeles, dezvăluind cum a suferit permanent o erecție slabă și ejacularea rapidă la 2 luni după ce soția sa la părăsit și a spus că Dr. JOSEPH UGO îi face pe fosta soție să se întoarcă după doi ani de separare . Am contactat același doctor Dr. JOSEPH UGO din cauza provocărilor mele în viață, am aceste intenții intense că lucrurile vor funcționa pentru mine, am crezut în mărturii sunt dovada vieții reale. Mi-am dat seama că ar fi bine să împărtășim aici, pentru că știu că îi va inspira și pe alții.
  Am fost atât de norocos să văd SPELLSUL MAGIC NEGRU
  Nu sunt sigur că aș fi putut face asta fără el. Aș fi renunțat și am crezut că pentru că soțul meu vede altcineva și a spus că am terminat. După ce Dr. JOSEPH UGO a adus o vrajă Magic Love, soțul meu ma sunat la telefon și se întoarce acasă. Vă mulțumesc foarte mult pentru că aduși înapoi soțul meu acasă după 3 ani de separare. Suntem îndatorați pentru totdeauna. astăzi mărturisesc cu bucurie și fericire lumii
  * Dragoste vrăji Win-Back Ex iubitor
  * Magie de succes și promovare
  * farmecul norocos - BUSINESS STAR
  * secții - HOOK DE PROTECȚIE
  * Rezoluția blestemului
    Soluție problemă de divorț?
    soluție la boală și boli ale corpului
    ambiție politică?
  * curățire spirituală
  * magia fertilității - FRUCTE DE FEMEI
  * declare magie, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
  CONTACT -Email: doctorjosephugo@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040 sau vizitați site-ul Web
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  RăspundețiȘtergere