luni, 1 februarie 2016

Nunta la cort



Unde vreti voi! Cand vreti voi!


Entuziasmul ce te cuprinde atunci cand te gandesti la ziua voastra perfecta te poarta de multe ori departe de conventional; iti doresti mai mult, mai frumos, mai pretios!



Exista numeroare moduri de organizare a unui eveniment, insa cand vorbim de nunta noastra, stim ca vrem tot ce e mai pe placul nostru.



Si tu te gandesti la nunta pe malul lacului, pe malul marii, in varf de munte sau pe o pajiste de vis? Nu te opri din visat! Nu te opri din a cauta solutia perfecta de a avea ceea ce iti doresti!


 Acum poti face asta pentru ca niste oameni minunati au trecut dincolo


de bariere si au ales sa ii ajute pe viitorii miri sa isi indeplineasca visul! Visul de a avea o nunta la cort, in aer liber, in afara zidurilor...


I-am cunoscut la Expomariage, zambitori si calculati, increzatori si plini de resurse ! multe resurse! Se numesc Event Stuff Central Europe Romania!

Oricare este visul vostru referitor la nunta, Event Stuff Central Europe Romania detine in depozitele sale intregul inventar necesar avand experienta a sute de nunti si sunt sigura ca  va vor intelege dorintele si veti primi consilierea de care aveti nevoie, dandu-va cele mai bune sfaturi pentru organizarea optima a nuntii. Echipa sa experimentata asigura implementarea fara cusur a oricarui eveniment, oricat de complex, oriunde in tara! Dovada o stau nuntile implementate cu succes in varf de munte, pe plaja, in diverse locatii de-a lungul si de-a latul tarii..



Dar care sunt avantajele nuntii la cort?



Haideti sa aflam de la Event Stuff Central Europe Romania tot ce trebuie sa stim despre organizarea unui nunti la cort!



In oricare dintre cazuri, cortul este solutia ideala pentru a elimina emotiile generate de capriciile vremii, fiind extrem de ofertanta din punct de vedere al posibilitatilor de design. 


Corturile sunt disponibile in diverse modele si forme, de la cea clasica, rectangulara, pana la cele in forme atipice (octogon, oval sau pagoda), cu pereti albi sau transparenti. Corturile de nunta reprezinta cadrul perfect pentru crearea oricarui decor sau concept, fara constrangerile  impuse de arhitectura unei cladiri. Ele se pot incadra cu usurinta in ambient datorita simplitatii constructiei.


Mici secrete ce va vor  asigura confortul:



In cazul in care va decideti sa inchiriati un cort pentru nunta voastra, iata cateva amanunte pe care este bine sa le aveti in vedere:



-         Alegeti un loc a carui suprafata sa fie orizontala si plana sau care sa poata fi nivelata. Daca problema alimentarii cu energie electrica se rezolva cu ajutorul generatoarelor portabile, solutie costisitoare totusi, este recomandabil sa alegeti o locatie unde sa existe apa curenta. Alimentarea cu apa de la cisterna este foarte costisitoare si dificila!




-         Pentru inchirierea cortului, cautati un furnizor experimentat si onest. Este important sa inteleaga dimensiunile evenimentului, caracteristicile spatiului  ales, posibilitatile de ancorare in sol/pavaj in functie de caracteristicile acestuia si de conditiile meteo si sa va recomande structura optima pentru cortul pe care-l doriti. Acesta va sti sa va dimensioneze cortul si necesarul de inventar astfel incat sa aveti suficient spatiu pentru a va simti confortabil, insa fara a incerca sa va incarce cu echipamente inutile.



-         Nimic nu este mai important decat siguranta voastra si a invitatilor vostri! De aceea este absolut necesar ca structura cortului sa fie testata si certificata conform normelor internationale de calitate si siguranta iar montajul sa se faca respectandu-se toate aceste norme. Alegeti-va un furnizor de echipamente profesionale cu un portofoliu bogat de evenimente si cu o echipa de implementare experimentata! Astfel, veti putea sa stati relaxati si sa va dichisiti in timp ce furnizorul vostru pune totul la punct.



-         Este mult mai simplu sa discutati toate detaliile cu o singura persoana. Cautati un furnizor  care sa detina intregul inventar care va este necesar (mobilier, fete de masa, flori, decoratiuni, instalatii de aer conditionat, toalete mobile, accesorii luminoase). Povestiti-i despre ideea voastra, depre locul in care doriti sa va organizati nunta, neaparat programati o vizita pentru masuratori!



-         Cu cat furnizorul vostru detine mai multe din resursele necesare evenimentului, cu atat veti beneficia de mai multa siguranta si flexibilitate si, evident, de cele mai bune preturi.



Ce tip de cort alegeti?



In functie de spatiul ales si de numarul de invitati, puteti alege diverse modele si dimensiuni de cort. Oricat este de placut plimbatul in iarba sau in nisip, sigur invitatele cu tocuri nu vor simti o bucurie deosebita sa si le afunde in pamant...Ar fi chiar ciudat, nu?!  De aceea se recomanda dotarea  corturilor cu podea acoperita cu mocheta sau parchet. In functie de tematica pe care o alegeti sau de gusturile voastre, corturile pot fi decorate cu drapaje, printuri, butaforie sau alte accesorii.



Daca peisajul este cel care va indeamna sa utilizati cort, vi le propunem pe cele cu pereti transparenti, pentru a-l putea admira si in cazul in care  vremea nu este prietenoasa.  In functie de modul de desfasurare a  evenimentului, puteti alege corturi-pagoda cu pereti transparenti, albi, cu ferestre sau fara pereti pentru a amenaja spatii cu diverse destinatii (lounge, pentru fumat, pentru primirea invitatilor, pentru fotografiat, pentru copii sau pentru alte activitati).  




Cum ceremoniile oficiate in aer liber au devenit foarte la moda, va recomandam acest gen de corturi si pentru amenajarea spatiului pentru ceremonie. 




Daca va doriti sa iesiti din standarde, puteti renunta la traditionalele mese rotunde si opta pentru mese dreptunghiulare, lungi sau aranjament lounge. O optiune moderna si foarte de efect este moblierul lounge iluminat LED RGB.



Dupa cum vedeti, Event Stuff Central Europe Romania va poate ajuta sa va indepliniti planurile! Am invatat multe din informatiile oferite de ei si le multumesc pe aceasta cale pentru deschiderea lor!


Ii puteti gasi la : www.eventstuff.ro; info@eventstuff.ro, 0724 506 378.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu