vineri, 26 iunie 2015

despre cuplu



Am reusit de curand sa intru singura intr-o librarie. Cei cu copii mici inteleg cum sta treaba cu timpul mamei... Cautam un puzzle pentru pitica mea, dar evident ca nu am putut rezista sa nu-mi arunc ochii pe cateva rafturi ce nu tineau de povesti pentru copii.

Am observat cartile despre cupluri. Nu am citit niciodata o carte despre "fericirea in doi " , dar curiozitatea ma roade. Am rasfoit cateva carti si recunosc ca am inchis repede copertile cand gaseam fraze de genul: " daca vrei sa ai un barbat fericit inceteaza cu cicaleala !" - pe bune?! De parca la meciurile de fotbal e liniste deplina...

Hmm, si totusi curiozitatea nu-mi da pace! Ce face omul in cazul acesta? Cauta ajutor pe sfantul google! In articolul de mai jos am gasit cateva recomandari interesante:

https://www.damaideparte.ro/cele-mai-bune-carti/trei-carti-esentiale-din-biblioteca-de-cuplu/

Share-uiti va rog titlurile cartilor citite de voi si care v-au ajutat sa va imbunatatiti viata de cuplu :)

4 comentarii:

  1. eu cred ca toate cartile astea sunt apa de ploaie... Povesti cu reteta perfecta pentru un cuplu perfect... Daca sunt intr-adevar probleme grave in cuplu, cred ca un psiholog le poate rezolva, nu o lectura usoara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță reteta perfectă nu există! Și da, un psiholog poate fi o soluție când lucrurile păr să nu mai aibă rezolvare. Dar până acolo, sau până a avea probleme în relație, uneori ajuta să reușești să identifici atitudini greșite sau problematice, de unul singur. Sigur, poți ieși la o "bârfă" cu prietena/prietenul de suflet să iti mai deschidă ochii, dar e posibil ca si o carte să iti ofere informații prețioase.

      Ștergere
    2. Cu siguranță reteta perfectă nu există! Și da, un psiholog poate fi o soluție când lucrurile păr să nu mai aibă rezolvare. Dar până acolo, sau până a avea probleme în relație, uneori ajuta să reușești să identifici atitudini greșite sau problematice, de unul singur. Sigur, poți ieși la o "bârfă" cu prietena/prietenul de suflet să iti mai deschidă ochii, dar e posibil ca si o carte să iti ofere informații prețioase.

      Ștergere
  2. http://sotsisotie.blogspot.ro/2015/08/cererea-in-casatorie.html

    RăspundețiȘtergere