joi, 13 martie 2014

Marturii parfumate



Pentru ca soarele azi da de veste ca vine primavara, mi s-a facut un dor nebun de toate aromele proaspete ale anotimpurilor calde si sigur ca m-am gandit la ele ca si ..marturii!

  • v-ati gandit vreodata ca buchetelele de liliac sau levantica - culori tari si mirosuri pe masura  - ar fi o marturie perfecta pentru nuntile in aer liber sau la cort?

  • sunteti pasionata de bucatareala? mie imi lipsesc ghivecele de busuioc de pe pervazul bucatariei, asa ca mi-ar prinde bine cateva fire de busuioc deja rasadite, care sa ofere mireasma spaghetelor, bruschetelor si nu in ultimul rand delicioaselor salate ce ne ajuta la dieta, nu-i asa? 
  •      Pentru aranjament nu aveti nevoie decat de seminte sadite cam cu 2 luni inainte de marele eveniment (puteti folosi doua sau trei bidoane de 5l de apa taiate in doua pentru a semana semintele), si recipiente dragute in care sa asezati rasadurile. O zi este suficienta pentru a muta rasadurile din vasul unde au fost semanate in micile borcanase/galetele/sticlute frumos asezonate cu... fundite!
     
  • va plac trandafirii? de ce sa nu incercati sa faceti o dulceata delicioasa de trandafiri si sa o oferiti invitatilor vostri cu mentiunea ca "dragostea trece prin stomac" !?

Sper sa va placa ideile mele si sa va fie si de folos!






Un comentariu:

  1. Nunti Suceava
    Asadar, te-ai logodit? Bun . E cazulsa-ti pui centura de siguranta caci teasteapta o lume noua, bizara, frumoasa si nebuna unde granitele bugetului si ale bunului gust sunt deseori scamosate, difuze de mii de sfaturi, informatii, detalii.

    In viata fiecaruia soseste acel moment special cand vorbele nu mai sunt de ajuns, iubirea trebuie impartasita cu cei dragi.Acel moment magic o reprezinta : Nunta.
    Mai multe detalii pe http://www.nunti-suceava.com

    RăspundețiȘtergere