marți, 10 septembrie 2013

Alegerea buchetului de nasa

Iata ca a venit momentul sa ma gandesc si la buchetul de nasa!
Cu un ochi la meci si cu unul in google, rasfoiesc modele si caut sfaturi si idei pentru asortarea viitoarei mele rochite ("rosie ca focul sa-mi surada norocul" :D) cu buchetul de nasica.

Daca pana acum aveam inspiratie, acum parca a zburat catre barza ce urmeaza sa vina...Astept cu mare curiozitate sfaturi din partea voastra! Miresica mea si-a les un buchet frumos de trandafiri rosu cu alb. Marea intrebare este: pot folosi alte flori in loc de trandafiri? cum pot evita sa aleg un buchet mai ... spectaculos decat al ei? stim cu toate ca de obicei cand alegem flori pentru noi, avem obiceiul de a exagera un pic, ceea ce nu ar fi prea frumos. Credeti ca ar fi mai bine ca mireasa sa aleaga si pentru mine?
Voi incerca sa revin si eu cu cateva exemple de buchete, insa pana atunci poate aveti voi cateva idei!



2 comentarii:

  1. La noi obiceiul este ca nasa sa aleaga buchetele atat pentru ea cat si pentru mireasa, nu isi alege fiecare. Prin urmare, ca sa le impaci pe toate, poate alegeti impreuna. Singura mea observatie e ca nu mi se pare ok un buchet din aceeasi culoare cu rochia, pentru ca e nevoie de contrast.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Ingrid! O culoare contrastanta ar da mai bine ;)

    RăspundețiȘtergere