luni, 26 martie 2012

Pareri.....

Am promis ca revin cu detalii despre ultimul targ de nunti ce a avut loc in weekend-ul ce a trecut in Pta Contitutiei.

Ei bine, nu pot zice ca am fost impresionata...Am plecat cam dezamagita. Poate a contat faptul ca am ajuns acolo duminica, nu sambata cum planificasem, si cam toti expozantii erau lipsiti de chef... unii dintre ei deja isi strangeau lucrurile, desi mai erau cateva ore pana la incheierea targului. Acesta a fost doar unul dintre aspecte...Celalalt aspect este evident legat de pret. Well, 20 de lei doar sa vad 80% din standuri mi se pare cam mult totusi. Dar asta e... O noua experienta....Dar din cate stim primele zile au fost pline de surprize. As putea fi un pic invidioasa :P ca nu am fost si eu prezenta. Va invit sa vedeti pozele de la cel mai frumos eveniment al acestui targ, si anume: intrarea in Cartea Recordurilor cu cea mai lunga trena a unei rochii de mireasa (2823,8 m)
http://www.andreesalon.ro/portfolio/mariage-fest-20-martie-2012/

Ce mi-a placut totusi a fost faptul ca am descoperit alte cateva magazine de rochii de mireasa pe care nu imi aduc aminte sa le fi vazut la alte targuri, sau poate in alte dati nu mi-au sarit in ochi rochiile absolut superbe...Acum nu ma mai saturam sa ma uit la ele...Imi pare rau ca nu am facut poze.... mi-am uitat aparatul acasa asa ca puteti sa ma certati ... o merit...

Unul din magazine este Andree Salon :http://www.andreesalon.ro/
M-am uitat si eu pe site, dar credeti-ma ca in realitate rochiile sunt mult mai frumoase!

Si...Casa de Moda Florentzahttp://www.florentza.ro/ are magazine si in centrul vechi. Eu am vazut mai intai rochiile in magazine si apoi la targ. De asemenea, o vizita la magazin ar fi mai inspirata decat simpla vizita a site-ului.



2 comentarii:

  1. ce norocoasa esti ca stai in Bucuresti.. Vreau si eu Targ de nunti in Cta :( pupici*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt aici :) Cand vei vrea sa vii sa probezi rochii, te insotesc cu mare placere!:*

      Ștergere