luni, 22 august 2011

Marturii gustoase

Dragele mele, acum ceva timp am descoperit aceasta chocolaterie, deocamdata doar online:

http://www.ciocolaterie.ro/marturii-de-ciocolata/marturii-nunti/tablete-personalizate-nunti 

Nici nu am gustat vreo bomboana produsa de ei, insa am apreciat faptul ca au avut idei gustoase pentru marturii de nunta. Am ramas cu gandul la ele, si acum va impartasesc acest mic secret.


marturii nunta
O alta idee, venita din vremurile de demult: stiti ca in copilaria noastra parintii veneau cu saculeti mici de bomboane de la nunti sau botezuri? Eu abia asteptam bombonicile acelea, asa ca de ce nu am face si noi la fel?, dar intr-o variata mai moderna.

marturii nunta
Spre exemplu: luam bomboane frumos impachetate, gen raffaelo, si le adunam intr-un saculet dragut legat cu fasie subtire de saten. Ce ziceti? Mie mi-ar place sa primesc asa ceva la o nunta, poate si pentru ca sunt innebunita dupa dulciuri...

marturii nunta
Sau ... intre felurile de mancare, daca le servim invitatilor cate o prajiturica, eventual personalizata? Hmm... deja imi ploua in gura...





marturie nunta
Ce ziceti de niste acadele gigantice? Impachetate frumos... cu o eticheta cu numele mirilor inscriptionate pe ea cred ca ar arata tare bine, si este cu siguranta o surpriza placuta!

8 comentarii:

  1. ar mai fi si marturiile cu dulceata...yummi...o nebunie ! mai ales cand savurezi pt prima data o dulceata de lapte, de trandafiri sau de nuci ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dulceata de lapte? Exista? M-ai facut curioasa :D Astept sa ne mai impartasesti idei de marturii ca in povesti!
      Cred ca pentru o nunta toamna dulceturile in borcanase personalizate sunt o idee super! Mai ales ca atunci sunt proaspete... ce savoare!!!

      Ștergere
    2. Eu ma gandeam sa le dam ca marturii o poza de cuplu, destul de clasic, dar ma gandesc ca ar pastra-o

      Ștergere
    3. Mirela, si noi am primit la o nunta o poza cu mirii ca si marturie! E o amintire foarte frumoasa si chiar o avem pusa in rama :) Asa vedem si cum trec anii. Mai ieri eram cavaleri si domnisoare de onoare si acum...acum suntem nasi :D

      Ștergere
  2. Ce haios a r fi o poza cu o mare parte din invitati, miri si nasii, toti gustand din acadelele gigant :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dulceata de lapte exista! Si e atat de fina, de cremoasa si de delicata... Realizez, impreuna cu sotul meu marturii de nunta/botez din dulceata de lapte in diferite combinatii. Va invit cu mare drag pe pagina noastra de facebook Gust de Maramures ro-ro.facebook.com/gustdemaramures pentru a va face o idee !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vizitat pagina dvs si nu pot spune decat ca ... VREAU SI EU! Foarte cochete marturiile, insa continutul cred ca ar fi senzational chiar si acum, in prag de sarbatori!

      Ștergere