Temeri inaintea nuntii

Organizarea unei nunti poate fi coplesitoare si pentru a-ti veni in ajutor  iti propun sa citesti articolele de mai jos. Le-am scris cu scopul ca prin ele tu sa gasesti repere usor de abordat in infruntarea temerelor.

Teama de primul dans - Sa fiti siguri ca primul dans nu e obligatoriu si totodata daca va doriti sa il aveti, ati face bine sa va ganditi la el ca la momentul vostru de la inceputul petrecerii, nu ca la un spectacol pentru invitati.


Teama ca nu vei scapa de cele cateva kg in plus  - Toate miresele isi doresc sa fie in cea mai buna forma la nunta lor. Este de inteles! Vei fi regina petrecerii! Vei dansa, te vei simti bine, vei zambi si vei fi atat de fericita!

Teama ca pozele nu vor fi reusite  - Sunt lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a semna contractul de colaborare cu un fotograf. Ce trebuie sa mai stiti cand iesiti la "vanatoare" de fotografvet regasi in acest articol.


Teama ca persoanele invitate nu ne vor onora cu prezenta - Este o temere des intalnita si pe care trebuie sa o luam in considerare la modul cel mai serios inca de la primele detalii ale organizarii. En garde! - ca se lasa cu datorii daca nu sunteti realisti.


Teama ca parintii vostri nu se vor intelege si vor porni discutii aprinse - V-ati dat seama de ceva timp ca parintii vostri nu se inteleg prea bine, au divergente oricand se intalnesc, iar voi nu prea stiti cum sa calmati spiritele. Nicio panica! In acest articol veti gasi cateva idei care va vor ajuta sa intelegeti mai bine situatia si va vor ajuta sa gasiti solutii practice.

Daca mai aveti indoieli, temeri si ganduri care nu va dau pace, scrieti-mi un mail pe secretedenunta@gmail.com.

Toate cele bune va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu