duminică, 28 mai 2017

Invitatii pe lemn

" Fericirea o gasesti atunci cand faci ceea ce iti place. Atunci cand pui suflet si daruire in ceea ce faci,rezultatul este unul deosebit." - Andreea, brandul Le Ador


Le Ador este un brand local, devotat crearii unor invitatii de nunta unice si personalizate - invitatiile pe lemn. Inspiratia vine din natura, iar materialele  alese reflecta aerul usor sofisticat ale acestor modele. Stiati ca se foloseste mai putin lemn, energie si resurse pentru a face o invitatie pe lemn decat una pe carton?

Invitatiile pe lemn au acel factor WOW. Atunci cand invitatii deschid plicul, sunt surprinsi intr-un mod foarte placut!"



Aceste invitatii sunt biodegradabile si reciclabile! Insa noua ce place sa credem ca invitatiile in care noi am pus mult suflet vor fi pastrate. Nu-i asa?! In ajutor ne sar si esentele placute utilizate in procedurea lor.





"Pentru a face invitatiile folosim mai multe esente de lemn: balsa, mahon, tei, iar acestea se pot personaliza in functie de dorintele mirilor."

Invitatiile pe lemn sunt speciale, iar designul poate fi facut prin colaborare cu Andreea (se spune ca este o persoana foarte rabdatoare). Scrie-ti povestea de dragoste cu stil! 



Pe Andreea o puteti gasi pe facebook sau pe site-ul Le Ador.




4 comentarii:

  1. Foarte frumos! Vreau sa zic ca asa vreau sa fie si invitatile mele de nunta <3. Apropo daca cineva are nevoie de oferta permisibila filmari nunti si botezuri nu ezitati sa apelati la http://madvideo.ro/ vreau sa zic ca la nunta fratelui meu au filmat ei, ce au putut sa exprime iti face pielea gaina. Recomand cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase invitatii! Invitatii frumoase gasiti si pe site-ul https://lilahandmadecreativ.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. wowwwww, sunt superbe !!! Aceste " mici" detalii pot transforma foarte mult o nunta ! Deci, nu am cuvinte !! sunt minunate , pur si simplu !!! Foarte bun articolul ! Succes !!Cu mare drag Dansatoare evenimente Ploiesti

    RăspundețiȘtergere