luni, 26 februarie 2018

Nunta visurilor tale - Rátkai Tímea - recenzie

Sunt atat de incantata de aceasta carte... ca un copil mic de noua lui jucarie!

"Nunta visurilor tale - Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte" - scrisa de Rátkai Tímea este una din cele mai detaliate carti despre organizarea unei nunti. A aparut in 2015 si de atunci numeroase sunt miresele care au citit-o. Nu e de mirare avand in vedere experienta vasta in domeniul organizarii de evenimente a scriitoarei.



Cartea este pentru fiecare mireasa si mire. E o carte care te va tine de mana pana la nunta visurilor tale. Va fi ghidul tau, va fi ajutorul tau, va fi cel mai util instrument in calatoria ta pana la ziua marelui eveniment.

Nu e o carte ca oricare alta; am simtit acest lucru de cum am rasfoit-o prima data: foi delicate, culori calde, asezare in pagina intuitiva, fotografii din nunti reale. Nu e despre vedetisme, nunti regale sau nunti din filme. Este despre si din viata reala, iar pasii si ideile prezentate sunt documentate, puse cap la cap si asezate in ordinea fireasca, astfel incat sa fie usor de parcurs si cat mai practica.

E minunata!


Iti sta alaturi nu numai cu pasi exacti, ci si cu solutii la multe intrebari care apar pe parcursul organizarii.

Din primele pagini esti indrumat catre originalitate, esti incurajat sa crezi in visul nuntii tale si apoi invatat cum sa il atingi. Autoarea prezinta cat sunt de importante clarificarea sarcinilor si stabilirea bugetului, ofera tips-uri despre intalnirile cu furnizorii, clarifica importanta unui organizator de nunti si descrie detaliat fiecare moment al nuntii.


Vei afla cum se desfasoara diverse cununii: ortodoxa, catolica, evreiasca,  reformata, care sunt obiceiurile si cum sa alegi alaturi de partener variantele care vi se potrivesc cel mai bine. Regasim in aceasta carte sfaturi despre tot ce tine de nunta: alegerea inelului de logodna, a verighetelor,  a invitatiilor, a localului, a rochiei de mireasa sau a costumui de mire. E impresionant cum sunt prezentate atat de multe detalii!






Stiati ca sunt mai multe stiluri de abordare a filmului de nunta?
Autoarea ne spune ca "sunt perechi care isi doresc o experienta in stil cinematografic, cu scenariu, decor, muzica, efecte si multa munca ulterioara", insa oricare sunt preferintele voastre, trebuie sa va asigurati ca furnizorii alesi va pot ajuta. Puteti alege intre stilul jurnalistic, cinematic, traditional. informativ (Storytelling), scurt metraj. Aflam si care sunt cele mai importante clipe ale nuntii si deja stim ce vrem de la filmul nuntii! Voi v-ati decis?


Va promit ca veti regasi in aceasta carte cele mai utile informatii, ca o veti citi pe nerasuflate si va veti intoarce la ea ca la un bun camarad de fiecare data cand veti avea nevoie.

Cartea "Nunta visurilor tale", scrisa de Rátkai Tímea, o puteti gasi la Editura CASA:  http://www.edituracasa.ro/nunta-visurilor-tale-135.html

Si dupa cum zice insasi autoarea,

Multa fericire!Casa de piatra!


Un comentariu:

  1. Daca nu stii cum sa alegi fotograful de nunta

    DESCARCA GRATUIT GHIDUL
    "Cum sa nu iti ratezi nunta cu fotograful de nunta nepotrivit"
    https://foto-play.ro/ghid-gratuit-cum-sa-nu-iti-ratezi-nunta-cu-fotograful-nepotrivit/

    RăspundețiȘtergere