joi, 25 august 2016

Teama ca parintii vostri nu se vor intelege si vor porni discutii aprinse

V-ati dat seama de ceva timp ca parintii vostri nu se inteleg prea bine, au divergente oricand se intalnesc, iar voi nu prea stiti cum sa calmati spiritele.

Nicio panica! Glumetii ar spune sa tineti bautura departe si sa dati fiecaruia ceva de facut. E o varianta atata timp cat vi se pare eficienta.

Altfel, ar trebui sa evaluam un pic situatia, si e mult de povestit!

Fiecare om are anumite nevoi, inca cand vine vorba de copii, fiecare parinte isi doreste cam acelasi lucru: sa fie sanatosi, iubiti si norocosi.

Norocosi inclusiv in dragoste! Inclusiv in ceea ce priveste familia in care intra fiul sau fiica dupa casatorie!

 De aici pornesc multe neintelegeri. Daca simtiti ca despre asta este vorba, atunci vorbiti-le parintilor despre iubirea voastra, evidentiati planurile voastre de viitor si calitatile viitorului partener de viata.
 Apreciati grija pe care parintii vostri o poarte pentru voi si linistiti-i, imbratisati-i si incercati sa intelegeti si voi temerile lor. Pentru ei este normal sa se ingrijoreze pentru viitorul copilului lor.

 Poate ar fi bine
ca aceste discutii sa fie doar intre copil si parinte. Astfel, parintele va simti mai multa  siguranta si empatie fata de sentimentele si dorintele voastre, lucru ce ii va ajuta sa arate mai multa intelegere fata de viitorii cuscri.

 Si ca in orice situatie din care ar putea iesi scantei, aveti nevoie de un plan pentru a fi siguri ca scanteile nu se vor aprinde! Si daca se aprind, sa se stinga repede!

 Asezarea la masa: 

  • fiecare cu masa lui. Cum altfel?! Daca doar v-a trecut prin gand sa ii asezati la aceeasi masa, stergeti repede din minte aceasta imagine si calculati care e posibilitatea sa se avante in discutii nemuritoare daca stau la mese diferite.


 Bodyguard:

  •  rugati pe cineva din familie sa stea cu ochii pe certareti. Acel cineva trebuie sa fie glumet si cu spirit de observatie. Tocmiti-l cu o sticla de whiskey ca sa se simta toata lumea bine.


 Obiceiuri si datini:

  • fiecare cu asteptarile lui, dar totusi, voi ce vreti? Voi, voi doi, ce obiceiuri doriti sa respectati la nunta voastra? Plecaciuni, rugaciuni, iertaciuni? Indiferent ce alegeti, fiti corecti fata de parinti si tratati-i la fel; in felul acesta nu veti isca voi insiva discutii.


Organizare:

  •    cand va implicati parintii in organizarea nuntii asigurati-va ca agreeaza limitarile legate de atributiile lor. Pentru a va fi de un real ajutor, fiecare din ei trebui sa stie ce are de facut.

Incercati sa evitati discutiile in plus legate de ce fac ceilalti cuscri si sa linistiti spiritele cand ele par sa se incinga. Probabil ca nu vreti sa le purtati de grija si simptiti ca ar trebui sa fie vice-versa. E adevarat ca nu voi sunteti parintii in aceasta ecuatie, dar veti deveni parinti la un moment dat. Gandindu-va la cum v-ar placea si voua sa fiti tratati si astfel nu va veti uita scopul.


Orice sfaturi sau idei in plus cu siguranta prin bine pentru viitori miri, asadar nu ezitati sa le impartasiti. In speranta ca v-am fost de ajutor, va astept curioasa comentariile.

Pinterest

4 comentarii:

  1. E scris ca la carte, e prea frumos sa se intample asa. Realitatea e mai complexa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun articolul. Il vom recomanda mai departe miresicilor Constantene

    RăspundețiȘtergere
  3. suntem în acest univers minunat de a întâlni viața noastră cu colegii și colegii noștri. suntem căsători cu unele individuale și experiența lumea noastră cu el sau ea. toată lumea trebuie să suplimentare Delimitari sale magnifice de nunta cu ușile închise și ca fotografii. noi oferim cele mai bune și năucitoare asociații pentru fotografii de nunta si ne cruța in Braila Fotograf. edifica-mă cu privire la fiecare dintre aceste surenesses pentru Braila si Fotograf profesionist Fotograf Nunta Braila.

    RăspundețiȘtergere